ADMaxim Detailing Auto

Detailing Exterior

Detailing Exterior

Vrei ca masina ta sa straluceasca mereu?

Tuturor ne place o masina bine intretinuta sau noua, cu sclipirea si luciul ei imaculat  si curajul cu care ruleaza in trafic atragand toate priviriile si bucurandu-si proprietarul. Totusi, desi ne-am dori o masina noua cu care sa atragem toate priviriile, acest lucru nu este posibil mereu… si nici  nu trebuie.

ADMaxim Detailing va ofera serviciul de polish al caroseriei. Acesta este un Serviciu Premium, care va pune in evidenta luciul si frumusetea masinii dumneavoastra, chiar daca a trecut o vreme lunga peste ea. Cu serviciul de polish caroserie oferit de noi, masina ta va arata ca noua si va atrage privirile tuturor.

De ce este necesar un polish la caroserie? Cu timpul lacul masinii se contamineaza cu reziduri si se zgarie, din cauza intemperiilor, a conditilor meteo, a zgarieturulor fine, a spumei active, a nisipului si criblurii de pe drum iar aspectul masinii se dregradeaza, culoarea devenind o culoare stearsa, fara viata, nu chiar cea mai placuta la privit.

Prin servicul de polish caroserie oferit de ADMaxim Detailing, masina dumnavoastra o sa revina la stralucirea din tinerete, si o sa atraga toate privriile. Nu este necesar sa iti cumperi o masina noua, este suficient un polish. 

Descopera proiectele realizate cu succes

Scroll Up